ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Grotestraat 232-234 in Borne.

Meer informatie over ALDI in Borne

ALDI is een grote discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Ze streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten. ALDI heeft zowel eigen huismerken als A-merken in het assortiment, die allemaal van hoge kwaliteit zijn en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Daarnaast hebben ze aandacht voor duurzaamheid en gaan ze de strijd aan tegen voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, kunnen ze de hoeveelheid verspild voedsel beperken. Bij ALDI kan iedereen terecht voor goedkopere boodschappen en wekelijkse aanbiedingen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook