Als Nieuw kinderkleding

Als Nieuw kinderkleding is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Grotestraat 253 in Borne.

Meer informatie over Als Nieuw kinderkleding in Borne

De tekst beschrijft een webshop en fysieke winkel waar tweedehands en outlet kinderkleding wordt verkocht. De ingebrachte kleding wordt zorgvuldig gecontroleerd en er is ook de mogelijkheid om zelf kleding in te brengen. De webshop biedt ook een setjesservice aan waarbij klanten hulp kunnen krijgen bij het samenstellen van kledingsets. Daarnaast is er de mogelijkheid om een verrassingspakket te bestellen, waarbij een pakket wordt samengesteld op basis van de voorkeuren van de klant. De kleding in de webshop wordt beoordeeld en voorzien van een cijfer, zodat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Klanten zijn positief over de kwaliteit van de tweedehands kleding en de service in de winkel. De webshop biedt hoogwaardige kwaliteit, geen verzendkosten vanaf €75 en veilige betalingsopties. Klanten worden uitgenodigd om de webshop te volgen op Facebook en Instagram. De openingstijden van de winkel zijn op woensdag en vrijdag. Het adres en contactgegevens van de winkel worden vermeld. De tekst eindigt met de mededeling dat de winkelwagen leeg is.

Wil je weten wat Als Nieuw kinderkleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Als Nieuw kinderkleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Als Nieuw kinderkleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Als Nieuw kinderkleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Als Nieuw kinderkleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Als Nieuw kinderkleding

Bezoekers bekeken ook