AMI Kappers Borne

AMI Kappers Borne is een Kapper gelegen aan Grotestraat 172 in Borne.

Meer informatie over AMI Kappers Borne in Borne

AMI Kappers Borne is een kapsalon waar je altijd welkom bent, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies en creativiteit. De salon is er voor mannen, vrouwen en kinderen en de medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen de uitgroei wilt bijwerken, bij AMI Kappers Borne kunnen ze het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt en dat je trots mag zijn op jezelf. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Daarnaast bieden ze ook studentenkorting aan.

Wil je weten wat AMI Kappers Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar AMI Kappers Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Borne

Bezoekers bekeken ook