Gemeente Meierijstad - omgevingsvergunning - realiseren van een 2e inrit - Borne 44, 5481XR Schijndel

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Meierijstad - omgevingsvergunning - realiseren van een 2e inrit - Borne 44, 5481XR Schijndel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 18 maart 2024 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning.   Gegevens   Omschrijving: realiseren van een 2e inrit   Locatie: Borne 44, 5481XR Schijndel   Zaaknummer: OW-2024-0817   Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.   Inlichtingen ingediende aanvragen Voor inlichtingen over de ingediende aanvraag kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen. Tegen de aanvraag kunt u geen bezwaar maken, dit kan pas nadat er een besluit is genomen op de aangevraagde omgevingsvergunning.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. b51d0370c3645c9abebbd89e94a772af

Gerelateerde berichten