Bakkerij Nollen Borne

Bakkerij Nollen Borne is een Bakkerij gelegen aan Aanslagsweg 16 in Borne.

Meer informatie over Bakkerij Nollen Borne in Borne

Bakkerij Nollen heeft in 2021 een nieuwe winkel geopend in Borne. De winkel is knus en gezellig, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bij Bakkerij Nollen in Borne kun je 7 dagen per week terecht voor verse brood-, banket- en chocoladeproducten. Alles wordt op ambachtelijke wijze bereid en er wordt gebruik gemaakt van verse en pure ingrediënten. De producten worden eerst bereid in de centrale bakkerij in Hengevelde voordat ze naar de winkel in Borne worden gebracht. Naast brood en banket heeft Bakkerij Nollen in Borne ook een uitgebreid assortiment taarten en gebak. Deze kunnen ook online besteld worden. De winkel is geopend tot 16.00 uur en je kunt je bestelling ophalen in de winkel of laten klaarleggen. In de tekst staan ook de openingstijden van andere vestigingen van Bakkerij Nollen vermeld.

Wil je weten wat Bakkerij Nollen Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Nollen Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Nollen Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Nollen Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Bakkerij Nollen Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Nollen Borne

Bezoekers bekeken ook