bbqer.nl

bbqer.nl is een Winkel gelegen aan Hanzestraat 1 in Borne.

Meer informatie over bbqer.nl in Borne

BBQer.nl is een winkel gevestigd in Borne die gespecialiseerd is in barbecues en barbecue-accessoires. Ze zijn officieel dealer van Weber en verkopen een breed assortiment aan barbecues, van houtskool- en gasbarbecues tot elektrische barbecues. Daarnaast bieden ze ook accessoires zoals kookboeken, hoezen en grillplaten aan. Ook voor houtskool, briketten en gasflessen kun je bij BBQer.nl terecht. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Je kunt bij hen terecht voor informatie, bestellingen en retouren. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat bbqer.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bbqer.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bbqer.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bbqer.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar bbqer.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bbqer.nl

Bezoekers bekeken ook