Beauty7

Beauty7 is een Schoonheidssalon gelegen aan Zevenblad 63 in Borne.

Meer informatie over Beauty7 in Borne

Beauty7 is een schoonheidssalon gerund door Sandra de Boer. Als gecertificeerd schoonheidsspecialiste streeft zij naar kwaliteit, persoonlijke aandacht en maximale ontspanning voor haar cliënten. Ze blijft zich regelmatig bijscholen om de beste producten en behandelingen te kunnen bieden. In haar salon biedt ze diverse behandelingen, zowel voor vrouwen als mannen, inclusief de onrustige tienerhuid. Sandra werkt met de merken Henriëtte Faroche en Ik SKIN Perfection, die beide natuurlijke ingrediënten bevatten. Bij de eerste behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt en worden uw wensen besproken om te bepalen welk product het meest geschikt is voor uw huid. De salon werkt op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Beauty7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Beauty7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty7

Bezoekers bekeken ook