Beautyvette - Schoonheidssalon Borne

Beautyvette - Schoonheidssalon Borne is een Schoonheidssalon gelegen aan Mekkelhorstweg 13 in Borne.

Meer informatie over Beautyvette - Schoonheidssalon Borne in Borne

Beautyvette is een schoonheidssalon in Borne die gespecialiseerd is in huidverzorging, massages, ontharing en make-up. De salon biedt meer dan 50 behandelingen aan voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De meest geboekte behandelingen zijn onder andere Henna Brows, Rug & Nek relax, Declare men luxe, wenkbrauwen verven en wimpers verven, Declare Stress Balance en ZAO proef make-up. Beautyvette werkt met de merken ZAO en Declaré. Het is mogelijk om online een afspraak in te plannen, maar persoonlijk contact is ook mogelijk via telefoon of WhatsApp. De salon hecht veel waarde aan privacy en deelt geen gegevens met derden.

Wil je weten wat Beautyvette - Schoonheidssalon Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautyvette - Schoonheidssalon Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautyvette - Schoonheidssalon Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautyvette - Schoonheidssalon Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Beautyvette - Schoonheidssalon Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautyvette – Schoonheidssalon Borne

Bezoekers bekeken ook