Bekhuis Bouw

Bekhuis Bouw is een Aannemer gelegen aan Loodijk 3 in Borne.

Meer informatie over Bekhuis Bouw in Borne

Bekhuis Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud. Met ruim 30 jaar ervaring in nieuwbouw zorgen zij ervoor dat uw woning aan al uw wensen voldoet. Ook verbouwingen kunnen waarde toevoegen aan uw woning, waardoor het aanvoelt als een nieuwbouwwoning. Daarnaast helpen ze u graag met het voorkomen van problemen door achterstallig onderhoud te verzorgen. Bekhuis Bouw staat bekend om hun snelle en kwalitatieve service, tegen een goede prijs. U kunt direct een offerte aanvragen bij Bekhuis Bouw.

Wil je weten wat Bekhuis Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekhuis Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekhuis Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekhuis Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Bekhuis Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekhuis Bouw

Bezoekers bekeken ook