Bella Borne: www.bellabezorgd.nl

Bella Borne: www.bellabezorgd.nl is een Afhaalpizza gelegen aan Nijstad 5 in Borne.

Meer informatie over Bella Borne: www.bellabezorgd.nl in Borne

De website van Bella Borne in Borne biedt een menukaart waar klanten gerechten kunnen bekijken en direct kunnen bestellen. De klanten van Bella Borne geven het restaurant 5 sterren na 559 beoordelingen. Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast is er een app beschikbaar waarmee klanten sneller en eenvoudiger kunnen bestellen. Op de menukaart staan verschillende populaire gerechten, waaronder pizza's en pasta's. Er zijn ook verschillende schotels en grillgerechten beschikbaar. Op woensdag is er een speciale aanbieding voor pizza's.

Wil je weten wat Bella Borne: www.bellabezorgd.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Borne: www.bellabezorgd.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Borne: www.bellabezorgd.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Borne: www.bellabezorgd.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Bella Borne: www.bellabezorgd.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Borne: www.bellabezorgd.nl

Bezoekers bekeken ook