Bliss

Bliss is een Wijnbar gelegen aan Nieuwe Markt 10 in Borne.

Meer informatie over Bliss in Borne

Bij Bliss drinks & bites kun je genieten van heerlijke drankjes en kleine gerechten op een mediterraans terras. Ze serveren verse ingrediënten en alle gerechten worden in hun eigen keuken gemaakt. Tot 19:00 uur kun je genieten van diverse lunchgerechten zoals salades, broodjes en panini's. Voor de borrel hebben ze een variatie aan plankjes en kleine gerechtjes om te delen, deze zijn te bestellen tot 23:00 uur. Op de kaart staan onder andere brie, carpaccio, saucijzenbroodje, brownie, tonijn, prosciutto, caprese en verschillende smeersels. Het terras is sfeervol en compleet verwarmd.

Wil je weten wat Bliss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bliss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bliss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bliss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Bliss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bliss

Bezoekers bekeken ook