Borne Sport

Borne Sport is een Sportclub gelegen aan Rheineplein 1 in Borne.

Meer informatie over Borne Sport in Borne

Borne Sport is een organisatie die staat voor samenwerking, verbinding en ontwikkeling. Ze zijn altijd in beweging en bieden verschillende activiteiten aan. Op de Facebookpagina van Borne Sport wordt verslag gedaan van het jaarlijkse hand- en voetbaltoernooi voor groep 7 en 8. Het toernooi was zeer geslaagd, met fanatieke wedstrijden en een sportieve sfeer. Er werden ook foto's geplaatst van de eindwinnaars en gevonden voorwerpen. Daarnaast werd er gratis fruit uitgedeeld en voor water gezorgd door JOGG Borne. In het laatste nieuws wordt aangegeven dat mensen op de hoogte kunnen blijven middels de nieuwsbrief en dat er contact kan worden opgenomen voor tips, vragen of opmerkingen. Men kan Borne Sport ook volgen op social media.

Wil je weten wat Borne Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Borne Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Borne Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Borne Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Borne Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Borne Sport

Bezoekers bekeken ook