Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Grotestraat 195 in Borne.

Meer informatie over Bruna in Borne

De tekst gaat over verschillende onderwerpen met betrekking tot boeken. In de Juf Braaksel boekenserie draait het om Holly's strijd tegen gruwelijke professoren. Daarnaast is er een kunstenaar die op zoek is naar waarheid. Er wordt ook verwezen naar de Boeken top 100, waar Carry Slee's Reis naar haar Verleden genoemd wordt. Er is een actie om een trip naar Keulen te winnen, maar deze actie is geldig tot 15 december. Verder wordt er gesproken over de Boeken top 10 per genre, waarbij er wordt vermeld dat deze boeken razend populair zijn op TikTok. Tot slot wordt er genoemd dat er snel de beste inkt nodig is.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook