BVV Borne

BVV Borne is een Voetbalclub gelegen aan Het Wooldrik 5 in Borne.

Meer informatie over BVV Borne in Borne

In deze samenvatting gaat het om verschillende aankondigingen en updates met betrekking tot BVV Borne. Er wordt onder andere gesproken over het kantinerooster van 18 september tot 15 oktober, het parkeren bij BVV Borne en de vooraankondiging van de Algemene Ledenvergadering op 9 oktober 2023. Verder wordt er aandacht gevraagd voor de Rabo ClubSupport, waarbij gestemd kan worden op BVV Borne. Er wordt ook gewezen op de ingang van BVV Borne en het feit dat het natuurgrasveld weer beschikbaar is. Verder wordt er gezocht naar verenigingsscheidsrechters en worden het oefenprogramma en het bekerprogramma van Borne 1 genoemd. Tot slot worden de uitslagen, stand en het programma van BVV Borne 1 vermeld, evenals de verjaardagen en de sponsoren.

Wil je weten wat BVV Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BVV Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BVV Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BVV Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar BVV Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BVV Borne

Bezoekers bekeken ook