BZSV De Blauwwitters

BZSV De Blauwwitters is een Voetbalclub gelegen aan Twickelerblokweg 11c in Borne.

Meer informatie over BZSV De Blauwwitters in Borne

De tekst bevat verschillende nieuwsberichten en informatie over BZSV De Blauwwitters. Op 28 oktober 2023 vindt de 5e editie van de Bornse Voetbalquiz plaats. Het weekend daarvoor organiseerde BZSV de Blauwwitters FIFA Skill Games, waarbij de jeugd hun voetbalvaardigheden kon testen. De JO19-1 van BZSV de Blauwwitters werd uiteindelijk kampioen na een spannend seizoen. Op de laatste speeldag leed BZSV de Blauwwitters echter een verlies. Verder is er informatie over aanmelden bij de vereniging en contactgegevens.

Wil je weten wat BZSV De Blauwwitters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BZSV De Blauwwitters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BZSV De Blauwwitters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BZSV De Blauwwitters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar BZSV De Blauwwitters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BZSV De Blauwwitters

Bezoekers bekeken ook