Café Restaurant 't Wooldrik

Café Restaurant 't Wooldrik is een Restaurant gelegen aan Het Wooldrik 1 in Borne.

Meer informatie over Café Restaurant 't Wooldrik in Borne

Het Laco zwembad in Borne, Overijssel biedt verschillende zwemlessen en groepslessen aan. Naast recreatief zwemmen kan je ook intensief sporten in het zwembad. Het binnenbad heeft een peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad, en er is ook een sauna met stoombad. Het buitenbad heeft een peuterbassin en speelgelegenheid. Bij Laco Borne kan je reguliere zwemlessen volgen, maar ook babyzwemmen en groepslessen zoals AquaFit en AquaRobics. De accommodatie is cashless, dus je kan alleen elektronisch betalen. Voor meer informatie over leren zwemmen kan je contact opnemen met Laco Borne. Ze bieden ook verschillende abonnementen aan en je kan een gratis proefles volgen.

Wil je weten wat Café Restaurant 't Wooldrik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant 't Wooldrik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant 't Wooldrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant 't Wooldrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Café Restaurant 't Wooldrik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant ’t Wooldrik

Bezoekers bekeken ook