Toestemming voor het innemen van diverse standplaatsen op de Minimarkt, Bolkshoek en Stroom Esch te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het innemen van diverse standplaatsen op de Minimarkt, Bolkshoek en Stroom Esch te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 6 december 2023 een besluit genomen op de aanvraag voor vijf standplaatsvergunningen. Twee aanvragen gaan over het hebben van een standplaats voor Vietnamese snacks en één voor de verkoop van noten op het Rheineplein tijdens de minimarkt. De vierde aanvraag betreft de verkoop van oliebollen op de Bolkshoek en de laatste gaat om de verkoop van zuivel/kaas op de Stroom Esch. Het besluit betreft de volgende onderdelen: • Aangezien er op de minimarkt slechts plek is voor één standplaats voor Vietnamese snacks is één van de aanvragen toegekend en de andere afgewezen. Met de toekenning van de standplaatsvergunning voor noten op de minimarkt, zijn alle plaatsen op de minimarkt gevuld. Omdat de standplaats op de Stroom Esch qua voorzieningen is weggehaald, is deze aanvraag afgewezen. Tenslotte is de standplaatsvergunning voor de oliebollen op de Bolkshoek toegekend. Inzage De stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De ter inzage periode start op 13 december 2023 en duurt zes weken. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar aantekenen tegen het besluit. U dient daartoe een bezwaarschrift in te dienen gericht aan de Burgemeester van Borne, postbus 200, 7620 AE Borne. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op 13 december 2023 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@borne.nl of telefoonnummer 074-2658767.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. d08831d47913880ea8f2f97b5b337ae1

Gerelateerde berichten