Aanvraag vergunning voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitrit, Wijnbes, kavel D te Borne Schonewille van den Brink

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitrit, Wijnbes, kavel D te Borne Schonewille van den Brink.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 juli 2024 is een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitrit, Wijnbes, kavel D te Borne. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000448. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: •technische bouwactiviteit •Bouwactiviteit (omgevingsplan) •het aanleggen of veranderen van een uitweg Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Borne via email info@borne.nl of telefoonnummer 074 265 8686 .

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 11-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. d20f552e516359ff6583840c293ef004

Gerelateerde berichten