De Eetkamer

De Eetkamer is een Restaurant gelegen aan De Bleek 19 in Borne.

Meer informatie over De Eetkamer in Borne

In dit artikel wordt het restaurant De Eetkamer in Borne geïntroduceerd. Het restaurant is gelegen in het centrum van Borne en op de website kan meer informatie worden gevonden. De openingstijden van het restaurant zijn van woensdag tot en met zaterdag van 17:00 tot 24:00 uur en op zondag van 16:00 tot 23:00 uur. Reserveringen kunnen niet via e-mail worden gemaakt, maar moeten telefonisch worden gedaan. Daarnaast wordt er informatie gegeven over Streu mi, een kruidenmix uit Zwitserland die geschikt is voor het bereiden van vlees, vis, groenten, sauzen en marinades. De rode kleur van Streu mi komt van de paprika en cayennepeper kruiden.

Wil je weten wat De Eetkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Eetkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Eetkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eetkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar De Eetkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Eetkamer

Bezoekers bekeken ook