De Kiekepan catering

De Kiekepan catering is een Afhaalrestaurant gelegen aan Klippenweg 0 - 2 in Borne.

Meer informatie over De Kiekepan catering in Borne

De Kiekepan lunch catering is een zakelijke service die een goed verzorgde lunch biedt op de werkplek. Ze staan bekend om hun ambachtelijk gebakken broodjes, royaal belegd en bereid met oog voor duurzaamheid en lokale leveranciers. Het enthousiaste team zorgt voor smaakvolle producten en vakmanschap om een heerlijke lunch te serveren. Ze bieden diverse opties, zoals een luxe vergaderlunch of een gezond ontbijtbuffet met ovenverse broodjes. Op dit moment wordt hun website aangepast, maar voor inspiratie kunnen mensen alvast kijken op hun afhaalpagina, genaamd "desmaakhalte".

Wil je weten wat De Kiekepan catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kiekepan catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kiekepan catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kiekepan catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar De Kiekepan catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kiekepan catering

Bezoekers bekeken ook