De La Rouge

De La Rouge is een Wenkbrauwbar gelegen aan Grotestraat 190 in Borne.

Meer informatie over De La Rouge in Borne

De tekst beschrijft de verschillende behandelingen die worden aangeboden bij De La Rouge, een salon in Borne. De salon is gespecialiseerd in semi-permanente make-up, wenkbrauwen, wimperlifting en tanden bleken. De eigenaar van de salon staat voor kwaliteit en luistert goed naar de wensen van de klanten. De behandelingen worden uitgevoerd met oog voor natuurlijkheid en het verbeteren van de gezichtsuitdrukking. Daarnaast worden de best verkochte producten genoemd, zoals getinte dagcrème, wenkbrauwshaper, scrub en kabuki brush. De contactgegevens van de salon worden ook vermeld, evenals de openingstijden en het beleid voor afspraken en afmeldingen.

Wil je weten wat De La Rouge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De La Rouge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De La Rouge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De La Rouge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar De La Rouge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De La Rouge

Bezoekers bekeken ook