De Wolkast

De Wolkast is een Handwerkwinkel gelegen aan Hofstraat 19 in Borne.

Meer informatie over De Wolkast in Borne

De Wolkast is een online handwerk specialist met ook een fysieke winkel in Borne. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan brei- en haakgaren, naalden, accessoires, patronen en pakketten. De Wolkast is gespecialiseerd in Stylecraft garens en biedt ook andere bekende merken aan, zoals Lana Grossa, Katia, Scheepjes, Drops, Durable, Schachenmayr, Clover en Knitpro. Ze streven ernaar om elke klant dezelfde service en professionaliteit te bieden met een persoonlijke aanpak. Daarnaast hebben ze ook een community waarin ze nieuwtjes delen en creaties kunnen worden gedeeld. Bestellen kan gemakkelijk via de webshop en er is ook een fysieke winkel in Borne waar het team klaarstaat om te helpen.

Wil je weten wat De Wolkast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wolkast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wolkast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wolkast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar De Wolkast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wolkast

Bezoekers bekeken ook