Dental Oud Borne

Dental Oud Borne is een Tandarts gelegen aan Potkampstraat in Borne.

Meer informatie over Dental Oud Borne in Borne

Samuel Matías Lopez is sinds 1 september 2020 eigenaar van tandartspraktijk Dental Oud Borne. Hij is afgestudeerd in de tandheelkunde en heeft gewerkt als tandarts in Spanje en Nederland. Hij is gespecialiseerd in algemene tandheelkunde en vindt orthodontie erg leuk, vooral het behandelen van patiënten met een doorzichtige beugel, ook wel Invisalign genoemd. Naast Samuel zijn er nog andere tandartsen en een tandprotheticus werkzaam in de praktijk. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals algemene tandheelkunde, orthodontie en tandprothetiek. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden is er een spoedgevallendienst beschikbaar. De praktijk is gevestigd in Borne en er is gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Wil je weten wat Dental Oud Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dental Oud Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dental Oud Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dental Oud Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Dental Oud Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dental Oud Borne

Bezoekers bekeken ook