Direct Sushi Borne

Direct Sushi Borne is een Sushi takeaway gelegen aan Azelosestraat 72 in Borne.

Meer informatie over Direct Sushi Borne in Borne

Direct Sushi Borne is een sushi-restaurant waar klanten verse sushi kunnen bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 755 beoordelingen. Het restaurant biedt ook verschillende acties en kortingen aan, zoals het sparen van punten bij elke bestelling en het downloaden van de app voor sneller bestellen. Daarnaast is het mogelijk om te werken bij Direct Sushi Borne en worden er populaire gerechten aangeboden, zoals de Salmon Poke Bowl en de Direct Sushi mix 1 persoon en 2 personen. Verder is er een Zomerbox actie en zijn er verschillende sushi boxen beschikbaar, zoals de Maki Box 1 persoon en de Party schaal. Ook zijn er verschillende rollen, poke bowls en handrolls verkrijgbaar.

Wil je weten wat Direct Sushi Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Direct Sushi Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Direct Sushi Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Direct Sushi Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Direct Sushi Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Direct Sushi Borne

Bezoekers bekeken ook