Discus Hospers

Discus Hospers is een Dierenwinkel gelegen aan Grotestraat 238 in Borne.

Meer informatie over Discus Hospers in Borne

Dibozoo is een online dierenwinkel die ook een fysieke winkel heeft in Borne. Ze bieden een assortiment aan dierbenodigdheden, tuin- en hengelsportartikelen. Ze hebben 8000 artikelen op voorraad en bieden altijd aanbiedingen aan. Het is mogelijk om hun winkel te bezoeken op Grotestraat 238 in Borne of om contact met hen op te nemen via e-mail of telefoon. Daarnaast geven ze ook informatie over verschillende producten, zoals diervoeding, ontworming voor kittens, en halsbanden tegen teken, vlooien en zandvliegen. Ze hebben ook specifieke producten, zoals hondenmanden en hondenfietskarren. Dibozoo streeft ernaar om bestellingen de volgende dag te bezorgen via PostNL.

Wil je weten wat Discus Hospers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Discus Hospers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Discus Hospers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discus Hospers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Discus Hospers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Discus Hospers

Bezoekers bekeken ook