Eddy Snacks

Eddy Snacks is een Snackbar gelegen aan Letterveldweg 73 in Borne.

Meer informatie over Eddy Snacks in Borne

Eddy Snacks is een restaurant gelegen aan de Letterveldweg 73 in Borne. Het restaurant biedt zitplaatsen buiten, afhaalmogelijkheden en de mogelijkheid om ter plaatse te eten. Er is een telefoonnummer beschikbaar voor meer informatie of om te reserveren. Er zijn enkele recensies van klanten waarin wordt vermeld dat het altijd druk is bij Eddy Snacks, maar dat het eten goed en lekker is. Ook wordt er genoemd dat er een incident was waarbij de bestelling werd ingepakt terwijl de klant in het restaurant wilde eten, maar dit probleem werd uiteindelijk opgelost. De openingstijden van het restaurant worden niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Eddy Snacks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eddy Snacks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eddy Snacks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eddy Snacks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Eddy Snacks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eddy Snacks

Bezoekers bekeken ook