Essie First Class Second Hand

Essie First Class Second Hand is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Grotestraat 102 in Borne.

Meer informatie over Essie First Class Second Hand in Borne

Essie is een winkel die gespecialiseerd is in tweedehands kleding en accessoires. Ze hebben een unieke manier van inbreng, waarbij je items kunt verkopen en de opbrengst kunt gebruiken als tegoed voor je volgende aankoop. Je kunt een afspraak maken om je items in te brengen, zodat ze kunnen beoordelen of ze geschikt zijn voor verkoop. Daarnaast biedt Essie ook de mogelijkheid van privé shoppen, waarbij je exclusief toegang krijgt tot de winkel en persoonlijk advies kunt krijgen. Dit kan zowel individueel als met een groep. Essie heeft ook een online winkel met een selectie van hun pareltjes. Wil je contact opnemen met Essie, dan kun je dat doen via het contactformulier op hun website. De openingstijden van Essie worden niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Essie First Class Second Hand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Essie First Class Second Hand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Essie First Class Second Hand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Essie First Class Second Hand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Essie First Class Second Hand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Essie First Class Second Hand

Bezoekers bekeken ook