Excel-leer

Excel-leer is een IT-consultancy gelegen aan CC Storkstraat 11 in Borne.

Meer informatie over Excel-leer in Borne

Excel-leer biedt Excel-cursussen aan voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners worden alle onderwerpen behandeld die nodig zijn voor een goede start met Excel. Voor gevorderden is er een cursus waarin specifieke onderwerpen worden behandeld om Excel efficiënter te kunnen gebruiken. Daarnaast biedt Excel-leer ook op maat gemaakte oplossingen en ondersteuning voor ZZP'ers en MKB. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een kennismakingsgesprek waarin de relevante kennis of procedures worden verkend en een advies of offerte kan worden gegeven. De contactgegevens van Excel-leer zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Excel-leer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Excel-leer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Excel-leer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Excel-leer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Excel-leer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Excel-leer

Bezoekers bekeken ook