Kennisgeving besluit op een aanvraag voor een wedstrijd op de weg in de gemeenten Twenterand, Wierden, Hellendoorn, Ommen, Dalfsen, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Almelo, Borne, Dinkelland, Oldenzaal, Losser en Tubbergen

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een aanvraag voor een wedstrijd op de weg in de gemeenten Twenterand, Wierden, Hellendoorn, Ommen, Dalfsen, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Almelo, Borne, Dinkelland, Oldenzaal, Losser en Tubbergen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 16 januari 2024 ontvingen wij een aanvraag voor de Ronde van Overijssel op 4 mei 2024 in de gemeenten Twenterand, Wierden, Hellendoorn, Ommen, Dalfsen, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Almelo, Borne, Dinkelland, Oldenzaal, Losser en Tubbergen. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de ontheffing wegwedstrijd en de vergunning voor het evenement is toegekend. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen. In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar eindigt op 22 mei 2024. Nadere inlichtingen: Team Vergunningverlening, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. fdd55f32014c263aa27169f29bbcb1eb

Gerelateerde berichten