Fit In Twente - Personal Training in Borne

Fit In Twente - Personal Training in Borne is een Personal trainer gelegen aan Dorsvloer in Borne.

Meer informatie over Fit In Twente - Personal Training in Borne in Borne

Personal Trainer Borne biedt personal training aan in en rondom Borne, voornamelijk in hun studio bij het van der Valk Hotel in Hengelo. De personal trainer staat klaar op een tijdstip en plaats naar keuze en kan desgewenst ook online training op maat verzorgen. Een personal trainer kan helpen met het aanleren van de juiste houdingen en technieken, gericht trainen, tijd besparen, een stok achter de deur zijn, een op maat gemaakt trainingsprogramma bieden en het lichaam veranderen zoals gewenst. Daarnaast is Personal Trainer Borne ook actief in Oldenzaal, Hengelo, Haaksbergen en Twente. Het doel van het bedrijf is om de levensstijl van mensen te verbeteren en te ondersteunen door middel van beweging, voedingsadviezen en gedragsverandering.

Wil je weten wat Fit In Twente - Personal Training in Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit In Twente - Personal Training in Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit In Twente - Personal Training in Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit In Twente - Personal Training in Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Fit In Twente - Personal Training in Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit In Twente – Personal Training in Borne

Bezoekers bekeken ook