Fysio in je Voordeel locatie Borne

Fysio in je Voordeel locatie Borne is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Hosbekkeweg 5, b in Borne.

Meer informatie over Fysio in je Voordeel locatie Borne in Borne

Duizeligheidstherapie Twente is een initiatief van Fysio In je Voordeel en biedt behandelingen voor duizeligheid. Het actualiteitenprogramma Een Vandaag heeft een bezoek gebracht aan Duizeligheidstherapie Twente om verslag te doen van de behandelingen. Fysio In je Voordeel is een fysiotherapiepraktijk met vier vestigingen in Hengelo en Borne. Naast fysiotherapie bieden zij ook gespecialiseerde trainingen aan, zoals fysiotraining en begeleid sporten. Ze hebben expertise op verschillende gebieden, zoals revalidatie na een operatie, niet-aangeboren hersenletsel, hart- en vaatziekten, Parkinson, COPD, reuma, oncologie, zwangerschap en diabetes. Het team van Fysio in je Voordeel bestaat uit 10 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, preventiemedewerkers en een administratief medewerker.

Wil je weten wat Fysio in je Voordeel locatie Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio in je Voordeel locatie Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio in je Voordeel locatie Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio in je Voordeel locatie Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Fysio in je Voordeel locatie Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio in je Voordeel locatie Borne

Bezoekers bekeken ook