Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis

Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis is een Fysiotherapeut gelegen aan Het Dijkhuis 24 in Borne.

Meer informatie over Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis in Borne

Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis is een praktijk die samenwerkt aan het verbeteren van de gezondheid van haar patiënten. Ze bieden fysiotherapie op maat, waarbij de behandeling speciaal wordt afgestemd op de klachten van de patiënt. De praktijk maakt gebruik van de nieuwste technieken en is altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden. Tijdens werkdagen is de secretaresse telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur, met uitzondering van pauzes tussen 10.00-10.30 uur en 13.00-13.30 uur. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Whatsapp. Voor het maken van een afspraak zijn de contactgegevens van de praktijk beschikbaar.

Wil je weten wat Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Gezondheidscentrum ’t Dijkhuis

Bezoekers bekeken ook