Gaaf. Beautysalon Borne

Gaaf. Beautysalon Borne is een Schoonheidssalon gelegen aan Oonksweg 33A in Borne.

Meer informatie over Gaaf. Beautysalon Borne in Borne

Gaaf Beautysalon biedt verschillende specialisaties aan, waaronder acné behandelingen en permanente make-up. Ze hebben ook een breed scala aan behandelingen waarbij ontspanning en huidverbetering centraal staan. De salon werkt onder andere met het merk Image Skincare. De eigenaren, Richelle Tijhuis en Berbel de Leeuw-ten Berge, hebben veel ervaring in het vak en blijven hun kennis up-to-date houden door trainingen en cursussen te volgen. Alle behandelingen kunnen ook geboekt worden in de duo salons, waar je tegelijkertijd kunt genieten van een behandeling. Daarnaast biedt Gaaf Beautysalon lichaamsbehandelingen en massages aan.

Wil je weten wat Gaaf. Beautysalon Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gaaf. Beautysalon Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gaaf. Beautysalon Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gaaf. Beautysalon Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Gaaf. Beautysalon Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gaaf. Beautysalon Borne

Bezoekers bekeken ook