Gasterij De Beiert

Gasterij De Beiert is een Bed & Breakfast gelegen aan Kuipersweg 9 in Ambt Delden.

Meer informatie over Gasterij De Beiert in Ambt Delden

Gasterij De Beiert is een Bed & Breakfast gelegen in het Twentse coulisselandschap waar gasten kunnen genieten van Twentse gastvrijheid. De accommodatie is gevestigd in de boerderij van de eigenaren en is omgetoverd tot een stijlvolle accommodatie met een grote keuken en woonkamer. De Bed & Breakfast is ook geschikt als vakantiewoning voor maximaal 8 personen. Gasten kunnen wandelen naar landgoed Twickel of de fietsen huren om de nabijgelegen stadjes te verkennen. Elke kamer in de accommodatie heeft een eigen sfeer en is voorzien van een eigen badkamer, werkplek, comfortabel bed en wifi. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte met een houtkachel en een terras. De accommodatie is ook geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals zakenreizen en workshops. Reserveringen kunnen gemaakt worden via het online formulier of telefonisch.

Wil je weten wat Gasterij De Beiert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij De Beiert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij De Beiert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij De Beiert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Gasterij De Beiert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij De Beiert

Bezoekers bekeken ook