Geloofsgemeenschap St. Stephanus

Geloofsgemeenschap St. Stephanus is een Katholieke kerk gelegen aan Stationsstraat 1a in Borne.

Meer informatie over Geloofsgemeenschap St. Stephanus in Borne

Pastoor Chrisjan Osse was van 1907 tot 1940 de pastoor in Beckum en heeft gedurende al die jaren zoveel indruk gemaakt dat hij een bijna iconische status heeft in het kerkdorp van de gemeente Hengelo. Er is ook extra informatie beschikbaar over de geschiedenis en beschrijving van de kerk, gebrandschilderde ramen, het interieur en de parochiehuizen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een speurtocht of rondleiding te doen. Men kan het parochiehuis bereiken via het secretariaat in Borne, dat op bepaalde dagen geopend is. Ook is de parochie actief op Twitter.

Wil je weten wat Geloofsgemeenschap St. Stephanus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geloofsgemeenschap St. Stephanus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geloofsgemeenschap St. Stephanus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geloofsgemeenschap St. Stephanus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Geloofsgemeenschap St. Stephanus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geloofsgemeenschap St. Stephanus

Bezoekers bekeken ook