Aanvraag vergunning voor het uitbouwen van de keuken aan de voorkant aan Goudenregenstraat 26 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het uitbouwen van de keuken aan de voorkant aan Goudenregenstraat 26 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere procedure van toepassing is, ontvangen:Voor: het uitbouwen van de keuken aan de voorkantLocatie: Goudenregenstraat 26 te BorneDatum ontvangst: 14 oktober 2022Wij willen u erop wijzen dat er op dit moment geen zienswijzen kunnen worden ingediend of bezwaar en beroep kan worden ingesteld tegen bovenstaande aanvraag. Op het moment dat het college van burgemeester en wethouders een besluit neemt of besluit de uitgebreide voorbereidingsprocedure te volgen, wordt dit gepubliceerd in de week van Borne en elektronisch Gemeenteblad. In de publicatie zal worden aangegeven of u zienswijzen, bezwaar of beroep kunt indienen tegen het (ontwerp)besluit.InzageDe aanvraag ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. In verband met de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus kunnen er voorlopig geen afspraken worden gemaakt om ter inzage gelegde stukken in te zien. In plaats daarvan kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2022-476068

Gerelateerde berichten