Buiten behandeling gestelde vergunning voor het oprichten van een nieuwbouw bedrijfspand en het aanleggen van een uitrit aan Morseltoven 12 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Buiten behandeling gestelde vergunning voor het oprichten van een nieuwbouw bedrijfspand en het aanleggen van een uitrit aan Morseltoven 12 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de volgende aanvraag om omgevingsvergunning, buiten behandeling te laten:Voor: het oprichten van een nieuwbouw bedrijfspand en het aanleggen van een uitritLocatie: Morseltoven 12 te BorneDatum ontvangst: 27 juli 2022InzageBovenstaand besluit ligt vanaf de dag van verzending gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. BezwaarAls belanghebbende kunt u bezwaar indienen tegen dit besluit. U kunt tot uiterlijk zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.Voorlopige voorzieningAls u een bezwaarschrift indient blijft het besluit geldig. Wilt u dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 AH Zwolle.Let er op dat u een kopie van het bezwaarschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank.U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening vragen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2022-486474

Gerelateerde berichten