Ontwerp omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van het pand aan Hesselerweg 9 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van het pand aan Hesselerweg 9 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontwerp omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders is van plan het volgende besluit te nemen:Voor: het brandveilig gebruik van het pand (logiesfunctie)Locatie: Hesselerweg 9 te BorneInzage Bovenstaand ontwerpbesluit en de stukken liggen ter inzage van 10 november 2022 t/m 21 december 2022 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Zienswijzen Een ieder kan van 10 november 2022 t/m 21 december 2022 een mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient vóór 20 december 2022 een afspraak te maken met de team Uitvoering, telefoonnummer 074-2658524. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld om te reageren op de ingediende zienswijzen. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2022-496707

Gerelateerde berichten