Aanvraag vergunning voor het realiseren van een uitbouw bij de woning kavel 1 en 4, een erker bij kavel 2 en een verbrede berging bij kavel 1 en 21 aan Braambes en Wijnbes, Bornsche maten te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het realiseren van een uitbouw bij de woning kavel 1 en 4, een erker bij kavel 2 en een verbrede berging bij kavel 1 en 21 aan Braambes en Wijnbes, Bornsche maten te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere procedure van toepassing is, ontvangen:Voor: het realiseren van een uitbouw bij de woning kavel 1 en 4, een erker bij kavel 2 en een verbrede berging bij kavel 1 en 21.Locatie: Braambes en Wijnbes, Bornsche maten te BorneDatum ontvangst: 26 oktober 2022Wij willen u erop wijzen dat er op dit moment geen zienswijzen kunnen worden ingediend of bezwaar en beroep kan worden ingesteld tegen bovenstaande aanvragen. Op het moment dat het college van burgemeester en wethouders een besluit neemt of besluit de uitgebreide voorbereidingsprocedure te volgen, wordt dit gepubliceerd in de Week van Borne en digitaal gemeenteblad. In de publicatie zal worden aangegeven of u zienswijzen, bezwaar of beroep kunt indienen tegen het (ontwerp)besluit.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2022-497266

Gerelateerde berichten