Ontwerpbesluit voor het brandveilig gebruiken van de Beekparkschool aan Bongerdsweg 2 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit voor het brandveilig gebruiken van de Beekparkschool aan Bongerdsweg 2 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning (uitgebreid)Het college van burgemeester en wethouders is van plan het volgende besluit te nemen:Voor: het brandveilig gebruiken van de BeekparkschoolLocatie: Bongerdsweg 2 te BorneInzage Bovenstaand ontwerpbesluit en de stukken liggen ter inzage van 1 december 2022 t/m 11 januari 2023 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Zienswijzen Een ieder kan van 1 december 2022 t/m 11 januari 2023 een mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient u vóór 9 januari 2023 een afspraak te maken via telefoonnummer 074-2658570. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld om te reageren op de ingediende zienswijzen. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2022-526589

Gerelateerde berichten