Melding voor het oprichten van een inrichting voor kantoor aan Rientjesoven 26 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het oprichten van een inrichting voor kantoor aan Rientjesoven 26 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Melding(en) Activiteitenbesluit milieubeheerOp grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer zijn meldingen ingediend: -de melding gaat over het bedrijf aan de Rientjesoven 26 inBorne. De melding heeft betrekking op het oprichten van een inrichting voor kantoor met opslagTegen de melding is geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-100049

Gerelateerde berichten