Kennisgeving besluit op aanvraag evenement voor het Nightskate Twente 2023 aan Hengelo / Borne / Hof van Twente / Saasveld.

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag evenement voor het Nightskate Twente 2023 aan Hengelo / Borne / Hof van Twente / Saasveld..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 16maart 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer EV-2023-0003 voor een evenement voor het Nightskate Twente 2023 op locatie Hengelo/ Borne / Hof van Twente / Saasveld op verschillende data in de maanden mei t/m september 2023.De vergunning is toegekend.Inzien en bezwaarU kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij team VTH Leefomgeving in het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1 te Hengelo. Tegen dit besluit kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van dit besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het bevoegde gezag dat het besluit heeft genomen. In het betreffende besluit staat vermeld per onderdeel wie het bevoegde gezag is die besluit heeft genomen. Dit is de burgemeester of het college van burgemeester en wethouders. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.Het maken van een afspraak voor een inzage of het stellen van vragen (over o.a. het indienen van een bezwaar) kan per email via gemeente@hengelo.nl of telefonisch via telefoonnummer 14 074.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-120349

Gerelateerde berichten