Ontwerpbesluit voor het starten van de onbemande verkoop van motorbrandstoffen aan derden met een afstand van minder dan 20 meter van een afleverzuil tot een gevoelig object van derden (woningen) aan Grotestraat 12 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit voor het starten van de onbemande verkoop van motorbrandstoffen aan derden met een afstand van minder dan 20 meter van een afleverzuil tot een gevoelig object van derden (woningen) aan Grotestraat 12 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

OntwerpomgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders is van plan de volgende vergunning te verlenen:Voor: het starten van de onbemande verkoop van motorbrandstoffen aan derden met een afstand van minder dan 20 meter van een afleverzuil tot een gevoelig object van derden (woningen) in de periode van 07:00-21:00 uur. Locatie: Grotestraat 12 te BorneDatum ontvangst. 26 september 2022Inzage Bovenstaand ontwerpbesluit en de stukken liggen ter inzage van 6 april 2023 t/m 17 mei 2023 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.Zienswijzen Een ieder kan van 6 april 2023 t/m 17 mei 2023 een mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient vóór 16 mei 2023 dinsdag voor einde termijn> een afspraak te maken met het team Uitvoering, telefoonnummer 074-2658524. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld om te reageren op de ingediende zienswijzen. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-149156

Gerelateerde berichten