Melding Activiteitenbesluit milieubeheer voor het oprichten van een bedrijf aan Rientjesoven 8 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding Activiteitenbesluit milieubeheer voor het oprichten van een bedrijf aan Rientjesoven 8 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Melding(en) Activiteitenbesluit milieubeheerOp grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer zijn meldingen ingediend: -De melding gaat over het bedrijf aan de Rientjesoven 8 in Borne. De melding heeft betrekking op oprichten.Tegen de melding is geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-158682

Gerelateerde berichten