M.e.r.-beoordelingsbesluit ten behoeve van de uitbreiding van het Kulturhus met een noord- en zuidvleugel ten behoeve van het onderbrengen van de gemeentelijke organisatie van de gemeente Borne, aan de Marktstraat 23 in Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: M.e.r.-beoordelingsbesluit ten behoeve van de uitbreiding van het Kulturhus met een noord- en zuidvleugel ten behoeve van het onderbrengen van de gemeentelijke organisatie van de gemeente Borne, aan de Marktstraat 23 in Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 4 april 2023 ingevolge artikel 7.17 Wet milieubeheer besloten dat bij de voorbereiding van het bestemmingsplan, voor de uitbreiding van het Kulturhus als bedoeld in artikel 3.1, lid 1 de Wet ruimtelijke ordening, voor de locatie Marktstraat 23 te Borne, vanwege het ontbreken van belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu, geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld. Het plangebied voor de uitbreiding van het Kulturhus is gelegen aan de Marktstraat 23 in Borne.Inzage Het besluit ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Ook kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf-versie. Tegen dit besluit kan geen bezwaar en beroep worden ingediend.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-158719

Gerelateerde berichten