Melding voor het melden van het brandveilig gebruiken van het pand aan Morseltoven 14 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het melden van het brandveilig gebruiken van het pand aan Morseltoven 14 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende melding brandveilig gebruik ontvangen:Voor: het melden van het brandveilig gebruiken van het pandLocatie: Morseltoven 14 te BorneDatum ontvangst: 25 april 2023Tegen de melding is geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-203095

Gerelateerde berichten