Ontwerp aanwijzingsbesluit ondergrondse en bovengrondse restafvalcontainers aan de overzijde van Bongerd 7 in de gemeente Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp aanwijzingsbesluit ondergrondse en bovengrondse restafvalcontainers aan de overzijde van Bongerd 7 in de gemeente Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om op de locatie aan de overzijde van Bongerd 7 in Borne voor de inzameling van het huishoudelijke afval en het GFE afval één ondergrondse container voor het huishoudelijke afval en twee bovengrondse containers voor het GFE afval te plaatsen. InzageHet ontwerpbesluit ligt ter inzage van 10 mei 2023 tot en met 21 juni 2023 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Ook op de website www.borne.nl is het ontwerpbesluit te vinden. ZienswijzenBelanghebbenden en ingezetenen kunnen van 10 mei 2023 tot en met 21 juni 2023 hun mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient vóór 21 juni een afspraak te worden gemaakt met Maarten Olde Scholtenhuis, telefoonnummer (074) 2658675. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-205843

Gerelateerde berichten