Melding voor het lozen van grondwater afkomstig van ontwatering op het gemeentelijk schoonwaterriool ter hoogte van Citroenvlinder 35 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het lozen van grondwater afkomstig van ontwatering op het gemeentelijk schoonwaterriool ter hoogte van Citroenvlinder 35 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

MILIEUBesluit lozen buiten inrichtingenOp 2 oktober 2023 is een melding ingediend om grondwater afkomstig van ontwatering op het gemeentelijk schoonwaterriool te lozen. Het lozingspunt is gelegen ter hoogte van Citroenvlinder 35 te Borne. De melding voldoet aan de normen voor de meldingsplichtTer inzageAls u stukken wilt inzien kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.Bezwaar is niet mogelijk.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 19-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. gmb-2023-442460

Gerelateerde berichten