Aanvraag vergunning het bouwen van een bedrijfspand, Morseltoven 18 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning het bouwen van een bedrijfspand, Morseltoven 18 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 7 december 2023 is een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een bedri;jfspand op locatie Morseltoven 18 te Borne. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000301. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerkProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een ontwerpbesluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.ZienswijzeU kunt in een later stadium een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit van de gemeente. Bij de publicatie van het ontwerpbesluit zullen wij u hierover nader informeren. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@borne.nl of telefoonnummer 074-2663336.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. gmb-2023-534445

Gerelateerde berichten