Ontwerpbestemmingsplan “Algemene herziening Borne, Hertme, Zenderen, herziening De Horsten”

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Algemene herziening Borne, Hertme, Zenderen, herziening De Horsten”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Algemene herziening Borne, Hertme, Zenderen, herziening De Horsten” ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan voorziet in de planologische regeling van de nieuwbouwwijk De Horsten behorende bij de Bornsche Maten (ligging, zie afbeelding).InzageHet ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 21 december 2023 t/m 31 januari 2024 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0147.BpAHBHZhz014-ow01. ZienswijzenEen ieder kan van 21 december 2023 t/m 31 januari 2024 een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van B&W, Postbus 200, 7620 AE Borne. Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient u binnen de terinzagetermijn een afspraak te maken met team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoonnummer 14 074. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de definitieve besluiten.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. gmb-2023-544690

Gerelateerde berichten